ŠPANIJA "ISPRAŠILA" I HRVATE: Poznati svi parovi ČETVRTFINALA!

Autor:

Sport

02.08.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavšena grupna faza takmičenja u Tokiju.

Foto: Tanjug/AP

Vaterpolo reprezentacija Španije

 

Vaterpolo turnir na Olimpijskim igrama u Tokiju ulazi u svoju završnicu. U poslednjem kolu grupne faze odigran je između Španije i Hrvatske. Nakon velike borbe slavila je selekcija Španije rezultatom 8:4 (2:1, 1:0, 4:2, 1:1). Ovaj duel razjasnio je sve parove četvrtfinala. 

Poslednja dilema kada su četvrtfinalni parovi u pitanju, je rešena. Španija je ovom pobedom sačuvala lidersku poziciju u grupi i tako zakazala megdan sa SAD, dok je Hrvatsku poslala na nezgodnu Mađarsku.

Selekcija Španije kontrolisala je situaciju tokom čitavog meča. Vodila je tokom prve deonice sa 2:0, kao i na kraju druge sa 3:1, dok je na kraju treće imala vođstvo sa 7:3, što se pokazalo dovoljnim da se meč mirno privede kraju.

Golove za Špance postizali su: Alvaro Ortega 2, Alberto Munariz, Bernat Sanahuja, Martin Famera, Rožer Tahul, Blai Malarah i Alehandro Bustos su upisali 1 gol.

Dok su kod Hrvata mrežu tresli: Luka Bukić 2, Marko Macan i Loren Fatović po jedan.

Snage će 4. avgusta, odmeriti:

Srbija - Italija

Crna Gora - Grčka

Hrvatska - Mađarska

Španija - Sjedinjene Američke Države

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading