JEDVA DOČEKALI: Strani mediji BEZ MILOSTI prema Đokoviću - najbolji teniser sveta se POTPUNO RASPAO!

Autor:

Sport

30.07.2021

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da najbolji teniser sveta nije miljenik svetskih medija, a oni kao da su jedva dočekali da Novak Đoković ostane bez zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju!

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ništa od "Zlatnog slema" o kome je sanjao Novak, Aleksandar Zverev mu je raspršio snove posle preokreta sa 6:1, 3:6, 1:6

O porazu  od Aleksandra Zvereva u polufinalu Igara u Tokiju bruje svetski mediji, a ono što je usledilo kasnije je nažalost i poraz u polufinalu dubla sa Ninom Stojanović., 

Novak Đoković doživeo kolaps protiv Zvereva i rekao "zbogom“ Zlatnom slemu -  piše španska Marka u naslovu.

- Niko to nije mogao da očekuje, posebno  prvog seta. Njegov niz od 22 pobede, još od poraza od Nadala 16. maja u Rimu, završen je u Tokiju. Srbin je jedini od velike trojke koji je došao na Igre, neće uspeti da doda zlatnu medalju trofejima sa tri ovogodišnja grend slema. Završen je njegov san o Zlatnom slemu - navodi se u tekstu.

Nemački Bild ne krije oduševljenje. Zverev je izbacio Đokovića, a  Štefi Graf ostaje jedina u istoriji tenisa sa osvojenim Zlatnim slemom.

Foto: Tanjug/AP

 

- Aleksander Zverev je napravio iznenađenje i igraće u finalu Olimpijskih igara. Pobedio je  superzvezdu Novaka Đokovića u fantastičnom meču. To znači da Đoković nema šanse da osvoji Zlatni slem, što nijednom muškarcu još nije uspelo. Samo ga je osvojila Štefi Graf 1988. godine - piše Bild.

Snovi Novaka Đokovića o Zlatnom slemu su završeni posle šokantnog poraza u polufinalu od Aleksandra Zvereva - piše Dejli mej, dok u naslovu Gardijana stoji.

Aleksandar Zverev je srušio snove Novaku Đokoviću o Zlatnom slemu.

Švajcarski Blik piše da je Zverev i dalje bio u suzama od sreće dok je Đoković već bio u svlačionici.

Zverev je osvojio osam gemova zaredom, Nole dugo nije viđen tako bespomoćan, a Nemac je igrao kao u transu. Broj jedan je ostao bez šansi da osvoji Zlatni slem - navodi Blik.

Neće na kraju biti Zlatnog slema za Novaka Đokovića. Izgledao je nedodirljivo otkako je došao u Tokio u poteri za zlatnom medaljom, šokantno se raspao u polufinalu i izgubio od Aleksandra Zvereva - istako je USA Tudej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

30.07.2021 15:22

Колико ја видим, није смак света. То је спорт, добијаш и губиш. Ништа више.