ZAGREVANJE ZA HRVATE: Srbija lako sa Australijom!

Autor: Republika

Sport

29.07.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska vaterpolo reprezentacija savladala je Australiju 14:8 (6:0, 4:1, 1:2, 3:5) u trećem kolu grupne faze Olimpijskih igara.

RepublikaFoto: Starsport
Vaterpolisti Srbije

Golove za Srbiju, postigli su: Dušan Mandić četiri, Strahinja Rašović po tri, Andrija Prlainović dva, Nikola Dedović, Duško Pijetlović, Nikola Jakšić, Filip Filipović i Stefan Mitrović po jedan.

Strelci za Australiju su bili: Blejk Edvards dva, Ričard Kembel, Goran Tomašević, Robert Edvards, Aidan Rouč, Aron Janger i Endrju Ford po jedan.

Australija, koja je u prošlom kolu pobedila Hrvatsku sa 11:8. doživela je klasičan nokaut protiv Srbije već u prvoj deonici, koju su izabranici Dejana Savića dobili sa 6:0. Strelci su bili Strahinja Rašović (dva), Dušan Mandić, Filip Filipović, Andrija Prlainović i Stefan Mitrović.

Srbiju do kraja grupne faze očekuju dueli sa Hrvatskom i Crnom Gorom, dok će Australija plasman u četvrtfinale pokušati da izbori u duelima protiv Španija i Kazahstana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading