ZAPAD PRIZNAO PORAZ: Đoković dobio FANTASTIČNE VESTI posle plasmana u polufinale!

Autor: Republika

Sport

29.07.2021

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Etablirani francuski sportski list "Ekip" izvinio se Novaku Đokoviću posle izvrtanja iz konteksta izjave o pritisku tokom takmičenja.

RepublikaFoto: tanjug/AP
Novak Đoković

Francuski novinari su povezali izjavu Novaka Đokovića sa odustajanjem superzvezde gimnastike Simon Bajls od Olimpijskih igara. Glavni razlog otkaza su mentalni problemi i nesposobnost da se suoči sa ogromnim pritiskom javnosti.

- Bez pritiska, nema profesionalnog sporta. Ukoliko želiš da budeš na vrhu, moraš da naučiš kako da se nosiš sa pritiskom i svim tim očekivanjima na terenu i van njega - rekao je Đoković posle dve pobede na Igrama u sredu.

Međutim, nakon reakcija javnosti na društvenim mrežama, iz "Ekipa" su se izvinili Đokoviću i zamenili spornu vest sa ispravljenom verzijom.

- U vezi sa rečenicom 'Pritisak je privilegija'. Novak Đoković nije reagovao direktno na Simon Bajls već samo na očekivanja od njega u vezi sa Zlatnim slemom (četiri Grend slema i olimpijsko zlato). Izvinjavamo se zbog naše greške - napisao je novinar Kventin Mojne.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading