MILICA KROZ SUZE: Odgovorila da li učestvuje na NAREDNIM Olimpijskim igrama!

Autor: Republika

Sport

29.07.2021

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvajači prve tri emdalje sza Srbiju vratili su se u domovinu i podelili utiske sa takmičenja.

Foto: Instagram.com/draganastj.photo
Zagrljaj Milice Mandić i Tijane Bogdanović

Koliko vlada prijateljski odnos u našem olimpijskog timu govori i momenat u kom zlatna Milica Mandić krije suze u očima posle reči Tijane Bogdanović:

- Kada je Milica osvojila svoju prvu zlatnu olimpijsku medalju to je za sve nas bilo nešto preveliko, sada je to uspela da ponovi, tako da je ona legenda u našem sportu i to će zauvek ostati. Nama mlađim generacijama je postavila visoke ciljeve. Jako mi je krivo što Mica više neće moći da bude sa mnom na turnirima, ali sam sigruna da će biti sa nama na treninzima, da će nas podržavati. Uz nju sam odrasla, uz nju sam prošla neki razvojni put. Verujte mi, sve što je osvojila - zaslužila je, presrećna sam zbog nje i što smo kao tim uspeli da osvojim dve medalje - rekla je Tijana Bogdanović

Mandićeva je na konferenciji potvrdila da su Olimpijske igre u Tokiju bile njeno poslednje takmičenje u karijeri.

- Nisam očekivala da ću biti nosilac dva olimpijska zlata. Nisam spremna za novi olimpijski ciklus, tada ću imati 33-34 godine, što nije malo, posebno za ženu u sportu. Mislim da je sada pravo vreme za jednu pauzu - rekla je Milica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading