NOVOSAĐANI OSVETLALI OBRAZ SRBIJE: Vučević uputio EMOTIVNU čestitku basketašima posle osvajanja bronze u Tokiju!

Autor:

Sport

28.07.2021

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je srpskim basketašima, od kojih je većina iz Novog Sada, osvajanje bronzane medalje na OI u Tokiju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Miloš Vučević

- Bravo, basketaši! Kada se bude pričalo o basketu 3 na 3 na olimpijadama koje predstoje, znaće se da je Srbija osvojila jednu od prvih medalja. Setite se ovoga, dragi moji Novosađani, jer ponosno ste predstavljali Srbiju u ovom divnom sportu.

- Znam da ste pikirali najsjajnije odličje, ali vaš uspeh je fantastičan i istorijski! Posebno mi je drago što ste novosadsku školu basketa ovako sjajno pokazali svetu, i siguran sam da će posle ove istorijske olimpijske medalje mnogi klinci "navaliti" na basket terene u našem gradu, jer tu se stvaraju majstori narandžaste lopte! - naveo je Vučević na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

30.07.2021 15:07

Novosadsku skolu basketa? To ni ne postoji. Ovi ljudi su pre par godina bukvalno molili za teren gde mogu da vezbaju, zimi nisu igrali... U svakom slucaju cestitke basketasima.