ŠAMPIONSKA IZJAVA POSLE BRONZE: Igrali smo za VIŠI CILJ, da smo igrali 100 puta protiv Rusa - DOBILI BI!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

28.07.2021

13:37 >> 13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač srpske reprezentacije u basketu tri na tri Dušan Domović Bulut zadovoljan je uspehom na Olimpijskim igrama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Domović Bulut

Srpski basketaši su osvojili bronzu u Tokiju pobedom nad Belgijom 21:10:

- Na kraju smo srećni, završili smo turnir pobedom, osvojili bronzanu medalju, nastavili kontinuitet uspeha i obradovali narod - rekao je Bulut.

- Pobedili smo na individualni kvalitet, karakter, požrtvanost, borbu, treće mesto je sada realnost, nadam se da će u budućnosti biti bolje, važan je kontinuitet medalja. Velika je razlika između trećeg i četvrtog mesta - izjavio je Bulut srpskim izveštačima u Tokiju-


On je dodao da je medalja poklon narodu Srbije:

- Ovo je za zemljake, za nas same, igrali smo za viši cilj. Najbolji osećaj je kad uradiš nešto za svoju zemlju. Osetio se pritisak u polufinalu protiv Rusije, videlo se da nam nedostaje taktičkih varijanti, da se skupimo za neki lak poen. Igrali smo 100 puta, uvek ih dobili, sad da igramo bilo bi 21:6 za nas, ali eto, tako se desilo. Idemo dalje - poručio je Bulut, koji iz Japana putuje u SAD, gde će nastaviti karijeru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading