BEZ DRŽAVE NE BI BILO ZLATA: Trener Milice Mandić poslao SNAŽNU poruku naciji iz Tokija!

Autor:

Sport

28.07.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se pred povratak u domovinu.

RepublikaFoto: Printscreen/TV Prva
Dragan Jović

Trener olimpijske šampionke Milice Mandić Dragan Jović rekao je u emisiji "Jutro" na "TV Prva" da retko koja zemlja podržava sport kao Srbija, a izrazio je veliku zahvalnost državi što pomaže tekvondo i ostale "manje sportove".

- Stižemo sutra, ali ja mogu i sada da kažem par reči, to nema nikakve veze. Ja se politikom uopšte ne bavim, ali nijedna zemlja na svetu na podržava sport kao naša. Drago mi je da to možemo da vratimo na ovakav način, vrhunskim rezultatima. Takođe, drago mi je što se ovakav sport vidi u medijima, vidljiv je svuda naš uspeh. Mnoga deca kreću nekim lošijim putem, a sport je pravi način da se vrate na put - počeo je Jović, pa se detaljnije pozabavio nagradama:

- Da toga nema, pitanje je koliko bi takmičara učestvovalo. Naš sport je relativno mali, bez olimpijske medalje, koja je večna, pitanje je da li bi nas bilo uopšte u javnosti - dodao je sjajni strateg, uz veliku zahvalnost državi Srbiji.

 

Podsetimo, Milica je u utorak osvojila drugo olimpijsko najsjajnije odličje u karijeri, a Srbija je u Japanu uspela da osvoji već tri medalje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading