PRORADIO SRPSKI INAT! Milica Mandić podigla naciju NA NOGE posle osvajanja istorijskog ZLATA u Tokiju!

Autor:

Sport

27.07.2021

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska šampionka presrećna posle "podviga karijere".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milica Mandić

Olimpijska šampionka Milica Mandić izjavila je da je zlatna medalja u Tokiju veći uspeh od one u Londonu, jer niko nije verovao da može da ponovi taj rezultat, naročito posle Rija.

Milica je ušla u konkurenciju da postane najbolja sportistkinja u istoriji Srbije.

Najbolja srpska sportistkinja svih vrfemena... Kako to lepo zvuči - poručila je Srpkinja za "RTS".

- Mnogo sam emotivna, srećna i ponosna, da nije bilo celog stručnog tima na čelu sa Galetom, Tijanom, Marijom, mojom porodicom. Ponosna sam što imam tako divne ljude iza sebe koji su me gurali da dođem do maksimuma i da svoje poslednje Olimpijske igre završim na način kako to dolikuje - rekla je Milica.

Mandićeva je upitana da uporedi zlata iz Londona i Tokija.

Meni se čini da je uspeh veći. Prognoze stranih medija bile su da uspeh ne može da se ponovi, naročito posle Igara u Riju. Ali tu smo da idemo protiv svih, išla sam sa verom u sebe i u ono pto sam radila, iako je bilo teško u nekim momentima. Znala sam koliko sam sebe dala u ovome i kakavu podršku imam. Trenera koji daje svoj maksimum kao i ja. Išli smo protiv svih i našli se ponovo na podijumu.

Olimpijska prvakinja je detaljnije opisala tok turnira.

Sve protivnice su bile jako odlične. Druga protivnica iz Poljske je aktuelni vicešampion, bila je i vicešampion Evrope. Jednostavnbo, svaka borba je bila teška za sebe. U finalu je presudilo to što je prvi udarac u glavu bio jak. Posle toga nije smela da napada istom silinom, to je osiguralo da mogu više da kontrolišem bornu. Čast mi je da sam se u finalu našla sa aktuelnim svetskim šampionom - zaključila je Milica Mandić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading