Veliki PROBLEM za Đokovića pred završnicu olimpijskog turnira!

Autor:

Sport

27.07.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin u "nebranom grožđu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković trijumfom nad Nemcem Janom Lenardom Štrufom prošao je u 3. kolo olimpijskog turnira, a Noleta će u četvrtfinalu čekati izuzetno težak posao.

Biće to pobednik duela Ilja Ivaška - Kei Nišikori

Japanac igra sa velikim motivom u domovini, niže pobede i pokazuje da se ponovo nalazi u sjajnoj formi. Sa druge strane, Belorus je takođe nezgodan rival i velika nepoznanica (nikada se nije sastajao sa Đokovićem), a da bi se sastao sa pobednikom tog okršaja, Đoković najpre mora da eliminiše Španca Alehandra Davidoviča Fokinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Teniski "vaskrsao" - Nišikori

Podsećanja radi, prvi reket sveta je u poteri za tzv. Zlatnim slemom, pošto je u tekućoj sezoni već osvojio Australijan open, Rolan Garos i Vimbldon. Navijači u Srbiji se još uvek sećaju polufinala US Opena 2014. godine kada je Nišikori sa 3:1 nadigrao Noleta, a videćemo da li će mu Srbin još jednom servirati "osvetu" u Tokiju, naravno ukoliko se sastanu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleks

27.07.2021 12:10

I u cemu je problem?

Milojko

28.07.2021 11:52

@Aleks - Problem je u tome što su već bre dosadni sa Djokovićem. Ljudi osvajaju medalje, napiše se o njima jedan članak i drugi dan je tišina. A o vome bre nonstop pune novine prenose sve i kad prdne. Ajd da konačno izgubi od Nišikorija pa da na miru gledamo olimpijadu i navijamo za naše.