ZNA SE KO JE GLAVNI: Sjajni Luka Dončić se NAŠALIO na račun Novaka Đokovića

Autor: Republika

Sport

26.07.2021

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeste Luka Dončić velemajstor, ali mora još "mleka da pije" da bi došao na nivo Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dva superstara - Luka Dončić i novak Đoković

Fenomenalni Dončić je ponovo zaludeo sportsku javnost sa 48 poena protiv Argentine. Slovenci su pobedili na otvaranju 118:100:

- Argentina je odličan tim. Bilo je teško, jer su igrali veoma dobro u odbrani. Ali spremili smo se na adekvatan način i odigrali ekstremno dobro. Bili smo čvrsti u defanzivi, igrali smo dobro u napadu. Prvi meč na Olimpijskim igrama je iza nas, velika pobeda i osećamo se posebno - rekao je Dončić odmah posle utakmice.

Koliko god da igar sjajno u NBA ligi, pre toga u Real Madridu, ipak je mroao da prizna da je Novak Đoković najpopularniji sportista u Olimpijskom selu:

- Volim to što sam zvezda ovih Olimpijskih igara. Osećam se dobro. Mnogo se fotografišem u olimpijskom selu, naravno, mogao bih i više, ali mislim da je lik sa najviše slika na ovim Igrama Novak Đoković - našalio se Dončić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading