SHVATILA DA JE POGREŠILA: Ivana Španović pred Tokio - išamarala bih sebe zbog toga!

Autor: Republika

Sport

26.07.2021

10:57

Svi čekamo nastup najbolje srpske atletičarke Ivane Španović u Tokiju, i nadamo se medalji!

Ivana Španović

Ivana Španović je osvojila bronzu u Riju kada je imala najveće ambicije, a ovog puta na sve to gleda drugačije!

Naša atletičarka je napravila istorijski uspeh, ali je bila razočarana što nije uspela da osvoji zlatnu medalju, što dovoljno govori o njenim ambicijama.

- Bronza nije nešto za šta sam se spremala sve ove godine i sva ova takmičenja na kojima sam bila uvek na postolju i najbliža zlatu. Mogla sam mnogo bolje i danas nisam imala sreće i prosto ne mogu da verujem da mi je baš danas bilo tako- rekla je tada "vruće glave" Ivana Španović i pomalo razočarano konstatovala da "nije mogla do zlata".

Pred početak takmičenja u Tokiju prisetila se te izjave i shvatila koliko je pogrešila.

- Pre neki dan sam slušala izjavu posle osvojene medalje u Riju. Prva reakcija bila je da se vratim sada tamo i raspalim sebi jednu šamarčinu- izjavila je Ivana Španović za "Sportski žurnal".

- Apetite koje imam, uvek potkrepljujem rezultatima sa takmičenja iz bliže ili dalje prošlosti, ali često faktor koji se, pored sreće, shvata olako i zdravo za gotovo jeste zahvalnost. Tada sam bila slomljena zbog izgubljenog zlata, ali svaki dan posle tog dana, ja sam ipak zahvalna na činjenica da sam jedna od tri osvajačice olimpijske medalje- zaključila je naša trofejna atletičarka.

Španovićeva stiže u Tokio tek 30. jula, a dva dana kasnije je čekaju kvalifikacije.

 

Komentari (0)

Loading