POSLE PLASMANA U POLUFINALE: Moćna poruka Buluta i Majstorovića

Autor: Tanjug

Sport

26.07.2021

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najvažnije je da smo u polufinalu, plan ostvarujemo, a želja nam je da pobedimo sve utakmice do kraja, poručili su srpski basketaši Dusan Domović Bulut i Dejan Majstorović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Domović Bulut

Srbija je, nakon današnjih pobeda protiv Japana i Letonije, obezbedila plasman u polufinale Olimpijskih igara, izvesno kao prvoplasirana jer je jedina neporažena ekipa na turniru sa skorom 6-0.

- Najvažnije je da smo u polufinalu. Ova ekipa je tek dva meseca zajedno, polako se uigravamo, pre toga smo bili rivali, sad smo zajedno. Idemo da pobedimo sve do kraja - rekao je Bulut novinarima u Tokiju.

Majstorović je takođe istakao da je cilj da se dobiju sva tri meča do kraja.

- Loše sam krenuo ovaj meč protiv Letonije, ali posle smo zaigrali dobru odbranu i otvorilo se. Sa njima je uvek teško, nema opuštanja ni kad je 20:10. Plan je bio da odemo direktno u polufinale, znači utakmica manje, ali želja je da dobijemo sve do kraja - istakao je Majstorović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejan Majstorović

Srpski basketaši u poslednjem kolu grupne faze igarju sutra protiv Rusije (11 sati), a polufinale i finale su na programu u sredu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading