OČAJAN START DELFINA: Srbija posle DRAME poražena od Španije na startu OI!

Autor:

Sport

25.07.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle trilera u Tokiju.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Mandić

Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je od Španije u 1. kolu grupe B olimpijskog turnira rezultatom 13:12. 

Prva četvrtina je okončana nerešenim rezultatom (3:3), a potom je "furija" postigla čak sedam golova, primila pet, pa je sa "plus 2" otišla na veliki odmor - 6:8.

"Delfini" su na kraju treće deonice prepolovili zaostatak, pa se u odlučujuću ušlo sa 10:9 u korist Španaca. Ipak, naša selekcija nikako nije uspevala da preokrene rezultat. Španci su sa 12:10 ušli u poslednja četiri minuta, ali je onda Jakšić postigao izuzetno važan gol (12:11).

Ipak, Srbija je odigrala lošu odbranu sa igračem manje, pa je Fernandez pogodio na manje od dva minuta pre završtka susreta (13:11). Gol nade dao je Filip Filipović (drugi na meču), Monjariz je promašio, pa je četa slektora Dejana Savića dobila priliku da poravna rezultat. ali je Andrija Prlainović loše proigrao Pjetlovića...

U prvoj utakmici naše grupe, ranije u nedelju, Crna Gora je bila bolja od Australije sa 15:10.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jastreb

25.07.2021 13:54

Vašim uspesima je kraj. To se vidi sa merkura. Svi to znao samo vi to ne vidite upada vam voda u oči. Sad nas pobedjuju oni koje smo pobedjivali sa drugom postavom i to vežbajući neke varijante onako usput. Skupo će ova zemlja platiti UNIŠTENJE VATERPOLO ŠKOLE PARTIZAN I OTIMANJA BAZENA NA BANJICI. To vam je ono kad majmunu date testeru on odseče granu na kojoj sedi, pa tako i Vaterpolo savez Srbije prstom nije mrdnuo, možda zadnjicom koja će vam u buduće služiti da mislite.