ĐOKOVIĆ U BEDAKU ZBOG NADALA I FEDERERA: Kad ovo čuju Španac i Švajcarac NEĆE IM BITI DOBRO!

Autor:

Sport

25.07.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će se u drugom kolu olimpijskog turnira u Tokiju suočiti sa Nemcem Janom-Lenardom Štrufom od koga nikada nije izgubio, a sigurno je da Novaku nedostaje staro rivalstvo sa Nadalom i Federerom koji su odustali od nastupa za svoje zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Novak je na španskom odgovarao na pitanja novinara Eurosporta o takmičenju u Tokiju i priznao je da je na turniru sve drugačije bez njegovih velikih rivala, Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

- Definitivno je drugačije bez Rafe i Rodžera. U prošlosti nije bilo mnogo turnira na kojima nisu igrali, ali dolazi mlada generacija u kojoj ima mnogo dobrih igrača, koji imaju veliki kvalitet. Poput Cicipasa, Medvedeva i drugih, a za mene je veoma važno da budem koncentrisan i da svakog dana dajem svoj maksimum- poručio je Đoković.

Šampion Vimbldona je još jednom podvukao da je olimpijsko iskustvo nešto posebno.

- Nema publike, što nije idealno, ali šta da se radi. Osećam se dobro i vrlo motivisano i nadahnuto što sam ovde u Tokiju. Činjenica da nema velike gužve nije idealna, ali ima puno pozitivnih stvari poput boravka u olimpijskom selu i gledanja kako drugi sportisti vežbaju, kako se oporavljaju, razgovaraju i razmenjuju iskustva- zaključio je Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading