MOĆAN START ODBOJKAŠICA: Srpkinje RAZNELE Dominikansku Republiku na premijeri u Tokiju!

Autor: Republika

Sport

25.07.2021

08:45

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je dominantno započela takmičenje na Olimpijskim igrama, pošto je savladala Dominikansku Republiku u tri seta (25:18, 25:12, 25:20).

ossrb.org
Odbojkašice Srbije

Srbija u Tokiju brani srebro iz Rija, ali izabranice Zorana Terzića su spremne da se popnu za stepenik više pošto ni u jednom trenutku nisu spustile "papučicu" sa gasa.

Evropski i svetski šampion je od samog starta postavio stvari na svoje mesto i nije dozvolio ni minimum nade protivnicama.

U prvom setu su briljirale Popović, Milenković, Blagojević i Bošković, pa je prvi deo igre završen sa ubedljivom prednošću za naše devojke 25:18

U drugom su Srpkinje dozvolile samo 12 poena Dominikani i vrlo ubedljivom stigle na korak od pobede u svom prvom meču u Tokiju gde važe za jednog od favorita 25:12.

Srpkinje su i u odlučujući set ušle jako motivisano, osvojivši prva tri poena, ali protivnice su uspele koliko toliko da pariraju našim devojkama sve do sredine seta, kada su na scenu stupile Maja Ognjenović i Tijana Bošković. Uspele su Srpkinje da završe posao u tri seta 25:20.

 

 

 

Komentari (0)

Loading