ZATO VOLIMO OLIMPIJSKE IGRE: Neverovatna priča o Meniju Santijagu, skejtbordisti bez ZUBA!

Autor:

Sport

25.07.2021

05:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skejtbording se kao sport po prvi put pojavio na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Meni Santijago

Prve medalje već su podeljene, a među osvajačima odličja nije bio i junak našeg teksta Meni Santijago.

Momak iz Portorika nije uspeo da izbori finale, ali je svojom specifičnom pojavom upao u oči velikog broja gledalaca Igara u Tokiju.

Santijago se ističe po mnogo čega, a najviše po tome da nema jedan zub u gornjoj vilici. On se toga ne stidi, već mu i u opisu profila na Instagramu piše "momak sa izgubljenim zubom".

On je ostao bez tog zuba još daleke 2009. godine kada je tokom pripremanja za takmičenje doživeo nezdogdan udarac. Ceo zub je morao da se izvadi, a Santijago je iz zdravstvenih razloga odlučio da ne ugradi novi. Od tada on taj zub nosi oko vrata na zlatnoj ogrlici, koja mu je srećna amajlija.

 

 

Santijago nije imao preteranog razloga za slavlje u na Igrama u Tokiju, ali je koristio svaku priliku da se osmehne i pokaže svoj "izgbuljeni" zub.

Portorikanac je svojom fantastičnom pojavom ulepšao ove Olimpijske igre i jedva čekamo da u Tokiju vidimo neke nove zanimljive sportiste i ličnosti, kao što je Meni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading