ĐOKOVIĆ ZAGRMEO POSLE MEČA: Kome ovo odgovara? Organizatori NA MUKAMA posle Novakovog apela!

Autor:

Sport

24.07.2021

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Ugo Delijena na startu takmičenja u Tokiju 6:2, 6:2, a najbolji teniser sveta nije bio zadovoljan uslovima tokom prvog meča na Olimpijskim igrama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Novak je postavio jasno pitanje organizatorima.

- Smatram da sam odigrao dovoljno za pobedu. Mogu bolje. Ima nekih segmenata koji su bili bolji na treninzima prethodnih dana, ali to je nešto što se i očekuje, jer meč je neka druga priča. Koliko god imao iskustva, to su Olimpijske igre, očekivanja, pritisak da kreneš, da odigraš kvalitetno, na nivou koji želiš. Ipak, 6:2, 6:2 na kraju, nisam proveo mnogo vremena na terenu, uslovi su teški, iscrpljujuće je pogotovo kad je sunce. Ne razumem zašto se ne pomeri početak prvih mečeva, ni TV prenos nije izgovor, jer zbog vremenske razlike bi to i odgovaralo i Evropi i Americi- izjavio je najbolji teniser sveta.

Nije štedeo reči hvale za Bolivijca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Fina osoba, rekao mi je nekoliko lepih reči na mreži, želeo je da razmenimo majice, što smo u svlačionici i učinili. Rekao je da mu je ovo jedinstveno iskustvo, da mu se san ostvario. Želim mu sve najbolje u karijeri- rekao je srpski as.

U narednoj rundi ga očekuje Jan-Lenard Štruf.

- Imam dobar skor sa njim, ali imali smo nekoliko težih mečeva. Vrlo je nepredvidiv, ima dobar servis, igra izuzetno snažno, izlazi na volej, a ovde lete loptice, brži su uslovi, što je za njega dobro. On voli da rizikuje, pa očekujem da će da me napada, da mi oduzima vreme, da skraćuje poene. Znam šta me očekuje, spremiću se i nadam se najboljem- dodaje Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading