POTPUNI PODBAČAJ: Srpske STRELKINJE već na startu ostale bez šanse za medalju!

Autor:

Sport

24.07.2021

00:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loš početak prvog dana Olimpijskih igara za Srbiju.

RepublikaFoto: Olimpiski komitet Srbije
Andrea Arsović i Sonja Vukašinović

Srpske strelkinje Andrea Arsović i Sanja Vukašinović nisu uspele da se plasiraju u finale  u disciplini vazdušna puška. Njima dvema ostaje samo još takmičenje u disciplini trostav (50 metara)

Andrea je u Tokio stigla kao jedan od kandidata za osvajanje neke od medalja, ali je potpuno podbacila u kvalifikacijama u svojoj najboljoj discplini. Posle prve serije bila je na visokoj trećoj poziciji, ali je u nastavku bila daleko lošija. Kobne su bila četvrta i šesta serija gde je sakupila manje od 103 poena. Na kraju kvalifikacije je završila na poražavajućem 29. mestu sa 623.3 krugova.

Sanja Vukašinović je sa daleko manjim ambicijama došla na debitantske Igre, pa njen nastup i nije toliko razočaravajuć kao Andrein. Ona je ujedno i najmlađi član streljačkog olimpijskog tima Srbije. Sanja je od početka do kraja bila daleko od plasmana među osam najboljih, a disciplinu je završila sa 617.8 krugova na 44 mestu.

U kvalifikacijama je učestvovalo ukupno 50 takmičarki.

RepublikaFoto: Olimpijski komitet Srbije
Sanja Vukašinović

Nadamo se da će i Andrea i Sanja imati dosta više uspeha u trostavu, koji je na programu u subotu u ranim jutarnjim časovima po srpskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading