NE, NIJE NOVAK: Srbija u NEVERICI, polufinalista Vimbldona STAVIO TAČKU na priču o najboljem ikada!

Autor:

Sport

23.07.2021

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je izneo svoj stav.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković, Nadal i Federer

Polufinalista Vimbldona Denis Šapovalov ocenio je da je nemoguće odabrati najboljeg tenisera svih vremena, u konkurenciji Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Kanađanin je istakao da je dilema oko GOAT-a "stvar ličnog ukusa"

Nemoguće je imenovati ko je tu GOAT. To je lična stvar i svako ponaosob ima svoje mišljenje o tome. Neko će računati isključivo statistiku, drugi će suditi po tome kakav je ko bio šampion, i kako se ponašao na terenu. Sva trojica su posebni na svoj način - rekao je Šapovalov, pa je potom priznao da mlađi naraštaju teško mogu do najvećih titula dok igraju članovi "velike trojke".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Progovorio o GOAT trci - Denis Šapovalov

Radi se o superiornoj generaciji. Definitivno, tako nešto se više neće dogoditi, u to sam ubeđen. Super je zabavno gledati sa strane šta njih trojica rade - dodao je Denis Šapovalov.

Ovakav stav Kanađanina prilično čudi, s obzirom na činjenicu da su brojke u potpunosti na strani Noleta, koji ove sezone ima priliku da osvajanjem Olimpijskih igara i US Opena dođe do istorijskog Zlatnog slema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading