CELA SRBIJA PODRŽAVA OLIMPIJCE: Vanja Udovičić kristalno jasan

Autor:

Sport

22.07.2021

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od antičkih vremena Olimpijske igre predstavljaju svetkovinu ljudske izuzetnosti. Nekada su obuhvatale i takmičenje u duhovnom veštinama u skladu sa helenskim idealom vrline. Danas, sa istom simbolikom i značajem koje vreme nije umanjilo, Olimpijske igre slave maksimum sportskog talenta, posvećenosti i volje. Slave one koji ne veruju u prepreke i poraze. Zbog toga i jesu vredni slave.

RepublikaFoto: Tanjug/Strahinja Aćimović
Vanja Udovičić

U izazovnim vremenima bitke s pandemijom koronavirusa, naša reprezentacija kreće u Tokio vođena najvišim principima. Vera u pobedu, bez obzira na okolnosti, čini sportistu onim što jeste. Kada u vidu imaš samo cilj, sve što dopire sa strane je samo eho koji povećava želju za trijumfom - navodi Vanja Udovičić.

Verujem u naše sportiste i sportistkinje bez ijedne sumnje. Verujem u snagu njihovog karaktera. Hrabrost i nepokolebljivost se ovde prenose sa generacije na generaciju. Vaspitavani smo tako da najveća očekivanja imamo upravo od sebe. Borbenost je u samim temeljima naše ličnosti. U sebi pronalazimo oslonac i snagu.

Kao neko ko je imao privilegiju da bude deo olimpijskog tima naše zemlje više puta, pružam maksimalnu podršku našem timu. Znam koliko je to važno, budući da sam se mnogo puta borio za to da Srbiji donesem pobedu. Da zlatna odličja dođu u našu zemlju.

Taj osećaj ponosa je neopisiv i rečima se ne može dočarati. Kad znaš da čitav tvoj narod stoji iza tebe, sva snaga kojom raspolažeš se duplira. Širi se u svim pravcima i više ne znaš gde su joj granice. Do cilja te vodi vera u sebe, vera u svoj tim i vera u ljubav onih koji navijaju svim srcem.Sa tom porukom bih želeo da ispratim našu reprezentaciju u Tokio. Želim da znaju da je podrška cele Srbije bezrezervna. Svi smo uz njih. Prvo srcem, a potom u okvirima svojih ingerencija. Kao tim koji vodi ovu zemlju, tu smo da pružimo apsolutnu podršku onima koji će se od sutra boriti za Srbiju. Za našu zemlju. Za to da u istoriju pobeda Srbije upišu nova poglavlja, iza kojih će stajati njihov potpis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading