ZAPUŠENA USTA FEDERERU I NADALU: Đokovićeva EKSPLOZIJA pred Tokio!

Autor:

Sport

21.07.2021

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as u seriji od tri osvojena Grend slema stiže na Olimpijske igre, a Francuz veruje da time šalje jasnu poruku Rodžeru i Rafi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković, Federer i Nadal

Arno di Paskvale, osvajač bronze iz Sidneja 2000. godine, smatra da nastup Novaka Đokovića na olimpijskom turniru u Tokiju šalje "moćnu" poruku Federeru i Nadalu da Srbin može da osvoji sve u tekućoj sezoni.

Nole je prvi favorit u Japanu, a glavna konkurencija su mu Medvedev i Cicipas, ali njegove igre na neki način "plaše" Rodžera i Rafu.

Đoković šalje poruku Federeru i Nadalu da je najbolji i mislim da on može da uzme sve ove godine - rekao je Di Paskvale za "Eurosport".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nole prvi favorit u Tokiju

U Tokiju će biti primenjene stroge mere zaštite od koronavirusa, pa će i Novak, kao i svi ostali, morati na dnevna testiranja PCR testom. Videćemo kako će to uticati na Srbina, a olimpijski turnir traje do 1. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading