TRENER MORNARA ISKREN - Pavićević: Sve zavisi od Zvezde!

Autor:

Sport

16.11.2018

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde ove subote (19 časova) u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju Mornar. Ekipa crveno-belih nakon sedam vezanih pobeda ima priliku da nastavi trijumfalni niz. Svestan je trener gostiju iz Bara Mihailo Pavićević da se domaćin pita.

RepublikaFoto: ABA liga
Mihailo Pavićević

- Privilegija je igrati u Pioniru, odnosno dvorani 'Aleksandar Nikolić'. Milije bi mi bilo da je Zvezda dobila Monako u Evrokupu, imali bismo veće šanse. Ovako, Zvezda će, očekujem, podići mobilnost na najviši mogući nivo - rekao je Pavićević.

Košarkaši Mornara u subotu gostuju ekipi Zvezde u utakmici osmog kola ABA lige.

- Beograđani su najspremnije ušli u ABA ligu i, uz kvalitet koji poseduju, jasno je zbog čega nemaju još nijedan poraz. Mi dolazimo u izmenjenom sastavu, s dvojicom novih igrača, Braunom i Saneom, ima napretka u našoj igri, ali će nam trebati još vremena da sve dođe na svoje mesto - rekao je Pavićević.

Strateg crnogorskog prvaka ulogu favorita prepušta Zvezdi.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

- U ovom meču, pre svega, od Crvene zvezde zavisi koliko će nam dozvoliti da se razmahnemo i nametnemo svoju igru. U svakom slučaju, idemo da se nadigravamo, kao i sa svakom drugom ekipom, jer imamo kvalitet da se izmerimo sa svima - dodao je trener Mornara.

Zvezda je jedina neporažena ekipa u regionalnom takmičenju, dok Mornar ima dve pobede i pet poraza.

- Crvena zvezda je lider na tabeli ABA lige i favorit u našem duelu, ali ekipu Mornara niko ne sme da potceni, posebno od kako smo se pojačali. Mislim da će beogradska publika videti dobru košarkašku predstavu - rekao je košarkaš Mornara Strahinja Mićović.

Utakmica se igra u subotu od 19 sati u hali Pionir.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading