TRINKIJERI ZAGONETAN: Braun i Veličković ne idu na ekspediciju u Podgoricu! A Zagorac?

Autor:

Sport

16.11.2018

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost i Partizan odmeriće snage u osmom kolu ABA lige u dvorani Morača u nedelju, 18. novembra od 19 časova, a u postavu Andrea Trinkijeri ponovo nije uvrstio Novicu Vleičkovića, ali ni Entonija Brauna. Zagorac najverovatnije ne igra zbog povrede, a Trinkijeri je prethodno govorio kako ima dogovor sa kapitenom crno-belih, međutim ovog puta je bio zagonetan.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Trener beogradskog kluba Andrea Trinkijeri nije da konkretan odgovor na pitanje da li će krilni košarkaš putovati u glavni grad Crne Gore, ali je naglasio da je njegovo stanje bolje.

- Ne volimo lake stvari, želimo komplikovane. Zagorac se povredio na treningu. Nemam pojma da li će igrati protiv Budućnosti. Nemam pojma i da li će putovati u Podgoricu. Nisam ga još video. Sve je ok, ali treba mu vreme, treba mu maska, da je oseti da trenira sa njom. Videćemo u nedelju. Sa ili bez njega mi ćemo se boriti. Ne brinem se za ono što ne mogu da kontrolišem. Mogu da imam poverenje u tim- rekao je Trinkijeri.

U ekspediciji crno-belih koja putuje u Podgoricu neće naći Entoni Braun i Novica Veličković.

- Novica Veličković neće putovati. To je još duga priča. A za Brauna, u ovom trenutku nemam prostora- rekao je italijanski stručnjak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading