Korisno je imati Jokića: Pobeda Denvera posle serije poraza

Autor:

Sport

16.11.2018

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su na svom parketu Atlanta Hokse ubedljivim rezultatom 138:93 i upisali prvi trijumf posle četiri uzastopna poraza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Tim iz Kolorada je prikazao sjajnu igru protiv Hoksa, veliki broj igrača je bio raspoložen, o čemu govori i podatak da je njih sedmorica meč završilo sa dvocifrenim brojem poena.

Najefikasniji je bio Huančo Ernangomes sa 25 poena i devet skokova. Pol Milsap i Geri Heris ubacili su po 18, Malik Bizli je imao 15, a po 14 Džamal Marej i Trej Lajls.

Srpski centar Nikola Jokić punio je sve kolone i za 25 minuta upisao 12 poena, devet skokova, sedam asistencija, četiri urkadene lopte i blokadu.

Kod Hoksa, Džeremi Lin je imao 16 poena, Kent Bezmor 14, Vins Karter je ubacio 11, a Omari Spelmen i Kevin Uerter po 10.

 

 

Nagetsi su bili dominantni od starta utakmice kad su serijom 13:0 najavili ubedljiv trijumf. Osim u jednom navratu prve deonice, Hoksi nisu uspeli da priđu na jendocifrenu razliku.

Prednost Denvera je tokom prvog poluvremena rasla i do +20, a na kraju treće deonice iznosila je i +36 (109:73), pa dileme oko pobednika nije bilo.

Domaći nisu spuštali gas ni u poslednjem kvartalu i na kraju su uspeli da odu na maksimalnih 46 razlike.

Tim Majkla Melouna sada ima skor 10-5 i zauzima treće mesto na Zapadu. Atlanta je 14. na Istoku sa 3-12.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading