Više nego tesna pobeda Fenera: Obradović posebno Olimpijakos voli da dobija

Autor:

Sport

15.11.2018

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea u sjajnom meču u Pireju pobedili su Olimpijakos sa 73:72 i sa samo jednim porazom u Evroligi prate Real Madrid i CSKA, koji imaju maksimalan učinak.

RepublikaFoto: Tanjug
Željko Obradović

Junak trijumfa tima Željka Obradovića bio je nekadašnji igrač Olimpijakosa Kostas Slukas, koji je postigao poslednjih 6 poena za Fener. Crveno-beli su imali napad za pobedu, ali Najdžel Vilijams-Gos u odsustvu Vasilisa Spanulisa nije bio precizan, a potom je promašio i Nikola Milutinov iz odbojke.

Slukas je sa 20 poena, 5 skokova i 4 asistencije predvodio svoj tim, Kalinić je postigao 16 (4/6 za dva, 1/3 za tri, 5/6 slobodna bacanja), uz 4 skoka za 28 minuta, Melih Mahmutoglu je dodao 12, dok se Marko Gudurić za dva minuta na terenu nije upisao u strelce. Jan Veseli je propustio duel sa Olimpijakosom jer je dan ranije postao otac.

U trećem uzastopnom porazu Olimpijakosa, četvrtom u sezoni, Papanikolaus je svih 18 poena postigao u drugom poluvremenu (8+10), Vilijams-Gos je upisao 13, uz 5 asistencija, Jorgos Printezis je imao po 10 poena i skokova, a Milutinov 6 (3/7 za dva), uz 5 skokova i 4 asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading