BILI BERON: Tek je novembar, nema panike!

Autor:

Sport

15.11.2018

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Bili Beron kaže da nema mesta panici posle ubedljivog poraza od Monaka (91:75) u Evrokupu, posebno što je sezona na početku.

RepublikaFoto: Starsport
Bili Beron

Crveno-beli su doživeli prvi poraz na svom terenu u sezoni, ali i prvo mesto A grupe Evrokupa posle šest kola.

- Jeste težak poraz, ali nema mesta panici... Tek je novembar, ali uvek moramo da težimo tome da napredujemo. Ako naucimo nešto iz svega ovog reći ću da smo uspeli u svojim namerama - rekao je Beron posle utakmice u dvorani "Aleksandar Nikolić".


Amerikanac, koji je bio najefikasniji u Zvezdinom timu sa 14 poena, kaže da je sada potrebno fokusirati se isključivo na rad.
RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

- Igrači Monaka na teren su izašli agresivno, a mi takvi bili samo u napadu. Dali smo im mnogo samopouzdanja. Moramo da naucimo lekciju iz ovog poraza. Takode, moramo da naučimo kako da budemo agresivni u oba faze igre i to je nešto na čemu ćemo raditi. Ovaj osecaj nije nimalo dobar, ali duga je sezona - poručio je on.


Zvezda u narednom kolu Evrokupa gostuje Andori 20. novembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading