ZAJEDNO ZA ŽIVOT: Basket 1 na 1, vidi gde si u odnosu na profesionalce

Autor:

Sport

14.11.2018

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" nastavlja sa organizovanjem originalnih sportskih događaja kako bi sakupljala sredstva za pomoć pri lečenju dece i ovoga puta u novoj akciji "1 na 1 za život" puta pruža svima šansu da se igraju basket protiv naših proslavljenih košarkaša i svojih košarkaških idola.

RepublikaFoto: Promofoto
Zajedno za život

Akcija "1 na 1 za život" održaće se u Hali Sportova Ranko Žeravica 1. decembra sa početkom od 18h a svi posetioci imaće prilike da odmere svoja košarkaška umeća sa igračima Partizana i Crvene Zvezde, Novicom Veličkovićem i Markom Kešeljem, kao i sa nekadašnjim igračima večitih rivala, Sašom Pavlovićem i Igorom Rakočevićem.

Svaki posetilac koji dođe 1. decembra u Halu Sportova na Novom Beogradu imaće prilike da, u zamenu za donaciju na licu mesta, odigra kratku partiju basketa od 2 poena sa nekim od četiri proslavljena košarkaša koji će učestvovati u akciji, ali u narednim danima se očekuju i nove potvrde i učešće naših drugih legendarnih reprezentativaca.

Košarkaš Crvene Zvezde, Marko Kešelj odmah je prihvatio poziv na ovu humanitarnu akciju: 

- Sa zadovoljstvom sam se odazvao pozivu, drago mi je da budem uključen u ovakvu sportsku priču i mislim da je ovo sjajan način animiranja javnosti i jako lepa ideja. Pozivam sve koji misle da mogu da igraju basket bolje od mene da odmerimo snage i naravno da pomognemo deci kojoj je potrebno lečenje, to je najuzvišeniji cilj od svih.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

Osnivač Humanitarne organizacije "Zajedno za život" i organizator akcija pozvao je sve ljude da se uključe i pomognu u sakupljanju sredstava,

- Često organizujemo akcije jer nam je cilj da uvek imamo novca u Fondu za pomoć pri lečenju dece koji smo pokrenuli i tako sačuvamo roditelje od toga da moraju da sami prave akcije, već da se mogu fokusirati samo na izlečenje svog deteta. Za to nam je naravno potrebna podrška svih ljudi, i zato pozivam sve da dođu 1. decembra u kultnu Halu Sportova da pobedimo svi "Zajedno za život" i da već sada pošalju SMS na 8495.

Prikupljena sredstva biće usmerena ovoj organizaciji koja već više od godinu dana uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i njihovim porodicama, te je tako već donirala preko četiri miliona dinara i pomogla preko tridesetoro dece i jedna od retkih humanitarnih organizacija koja aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama, pokušavajući da olakša procese lečenje svim članovima porodice. Pored organizovanja sportskih humanitarnih akcija za sakupljanje sredstava koje jesu glavni cilj, organizacija ima za cilj i da aktivno pomaže roditeljima čija su deca bolesna pružajući podršku vezanu za prevod dokumentacije, povezivanje sa roditeljima koji su prošli kroz procese lečenja sa svojom decom, kao i traženje smeštaja u inostranstvu dok traje lečenje. Humanitarna organizacija "Zajedno za život" funkcioniše sa jednim opštim fondom za pomoć deci koja se leče u zemlji i inostranstvu.

RepublikaFoto: Starsportphoto/Srdjan Stevanovic
Marko Kešelj

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading