Košarkaši Partizana se naoštrili! Zagorac DOŽIVEO STRAVIČNU POVREDU, ne igra protiv Zenita!

Autor:

Sport

13.11.2018

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana otputovali su u Sankt Petersburg gde će gostovati ekipi Zenita u okviru 6. kola Evrokupa. Košarkaši Partizana su jednoglasni u jednom, a to je da ih čeka teško gostovanje, a vidljiv je visok nivo motivisanosti koju je nesumnjivo uneo Trnkijeri u redove crno-belih. Međutim, loše vesti su da je Zagorac na treningu doživeo nezgodnu povredu.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana idu na pakleno gosotovanje Zenitu

- Biće teška utakmica, igramo bolje u poslednjih nekoliko mečeva. Pričali smo o prošloj utakmici, imali smo dobar meč sem prvih 5 minuta. Sad moramo da se fokusiramo na ceo meč. Imamo šanse da prođemo dalje, ali moramo da pobedimo naredne mečeve. Ovo je važan meč za nas, svesni smo toga i zato cemo dati sve od sebe da pobedimo- rekao je Pejdž.

Crno-beli su uspeli da nadigraju Zenit u "Pioniru", ali sada će imati daleko teži zadatak.

- Oni su igrali prvi meč bez glavnog igrača, ocekujem sada da budu bolji, ali i mi smo bolji. Ova ekipa može dosta, prekinuli smo lošu seriju, vezali smo pobede. Idemo mirne glave, Simonović je super momak, ali nećemo biti povlašćen u duelima, kao i svi ostali nam je. Oni igraju mnogo bolje kući, ali možemo mirnoćom i pametnom igrom da dođemo do pobede- rekao je Marinković.

Stefan Janković još uvek traži svoju ulogu u timu.

RepublikaFoto: Starsport

- Da nastavimo sa dobrom igrom, sa dosta energiie. Možemo ih dobiti, ali ovo je drugačiji meč. Moramo biti dobri svih 40 minuta. Meni treba lično vremena da se uklopim sa ekipom, ali biće to dobro- rekao je

Janković.

Ono što zabrinjava je povreda Rada Zagorca koji je na treningu, pri sudaru sa Gagićem slomio nos, pa se nije našao u avionu za Sankt Petersburg. On će u sredu biti operisan.


Utakmica između Zenita i Partizana igra se ove srede od 18 sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading