VANREDNO STANJE U PODGORICI: Budućnost donela odluku o Džikićevoj sudbini!

Autor:

Sport

12.11.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih dana spekulisalo se o statusu trenera Aleksandra Džikića u Budućnosti posle serije loših rezultata. Džikić se nije pojavio na konferenciji za medije posle utakmice sa Mornarom, a čelnici podgoričkog kluba su sazvali vanredno obraćanje medijima i saopštili odluku u vezi Džikića.

RepublikaFoto: Tanujug/DIMITRIJE NIKOLIĆ
Aleksandar Džikić i dalje na klupi "Budućnosti"!

- Upravni odbor nije zadovoljan postignutim rezultatima u dosadašnjem toku sezone. Doneli smo odluku da bez obzira na loše rezultate damo podršku stručnom štabu na čelu sa Aleksandrom Džikićem i igračima- rekao je predsednik Budućnosti, a prenose podgoričke "Vijesti".

Podgoričani u ABA ligi imaju skor 5-2, ali u Evroligi zauzimaju poslednju poziciju na tabeli sa svih šest poraza.

- Budućnost je jako ozbiljan klub, ne bi dozvolila da iko narušava ambijent u kojem je došla do plasmana u Evroligu. Situacija unutar kluba je jako dobra u odnosima stručnog štaba i igrača. Lično sam sa svima razgovarao i dobio uverenje od svih da ćemo igrati mnogo bolje nego u dosadašnjem toku sezone- rekao je Bokan.

RepublikaFoto: Starsport


Predsednik plavo-belih ističe da se aktivno radi na angažovanju pojačanja.

- U dogovoru sa trenerom, uprava kluba svakodnevno prati situaciju kako bi se Budućnost što pre pojačala. Ako tržište bude dozvoljavalo, biće promena u igračkom kadru- rekao je predsednik Budućnosti.

Narednu utakmicu u Evroligi košarkaši Budućnosti igraju u četvrtak protiv španske Baskonije, a zatim u okviru 8. kola ABA lige dočekuju Partizan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading