NE POMAŽE NI JOKIĆ: Milvoki ponovo bolji od Denvera!

Autor:

Sport

12.11.2018

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Milvoki Baksa savladali su Denver Nagetse našeg Nikole Jokića sa 121:114. Domaćoj ekipi nije bilo dovoljno ni 20 poena srpskog centra te su doživeli novi poraz i to na svom parketu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Jokić je dobro ušao u utakmicu, ubacio startnih sedam od deset poena domaćeg sastava. Srbin je najbolji bio u trenucima kada je Denver uspeo da preokrene na 74:70 u trećoj deonici (ubacio 10 od 15 koševa svog tima), ali kada je bilo gusto - nigde ga nije bilo. Zapravo, za šest poslednjih minuta, kada se utakmica lomila, Nikola Jokić uputio je samo jedan šut ka košu i - promašio. A Nagetsi bez svog daleko najboljeg igrača u finišu nisu imali šta da traže. Takođe, sa samo dva poena u poslednja tri minuta Denver je bukvalno izvršio "samoubistvo". 

Neverovatni Bruk Lopez vodio je bakse do 10. trijumfa u sezoni s pomenutim trojkama, a vrlo dobar bio je i Janis koji je bio nadomak tripl dabla - 22 koša, 9 skokova 8 dodavanja. Midlton 21 poen, Brogdon 20, Bledso 12... Kod domaćina najefikasniji bio je Milsap (25 poena), međutim i on je zakazao kad je bilo najteže. Čak 23 poena u prvom delu utakmice.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading