PARTIZAN IGRA KAO U TRANSU: Ludački meč u "Pioniru", jurnjava, krađe, pa RAFALNA PALJBA za novu pobedu crno-belih!

Autor:

Sport

10.11.2018

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana pobedili su na domaćem terenu ekipu Cibone u izuzezno uzbudljivom meču rezultatom 86:67.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Partizan - Cibona!

Kakvo prvo poluvreme smo imali priliku da gledamo u "Pioniru" trojke, serije oba tima, jurnjava, ukradene lopte, sve je prštalo od energije od samog starta meča.

Hrvatski klub je sjajno ušao u meč, sve im je polazilo od ruke, ponovo je Ljubičić pokazao kako je u sjajnoj formi, šutao je sa distance bez greške u uvodim minutima. Crno-beli nisu znali šta ih je snašlo, nisu ličili na sebe izabranici Anree Trinkijerija, uzalud je Italijan pokušavao da ih probudi.

Posle početnog šoka i 12 poena gostiju, uspeli su nekako da uguraju 8 poena košarkaši Partizana, ali u tom trenutku je Cibona imala 23. Od tog trenutka stvari na terenu se menjaju. Aleksej Nikolić je ukrao nekoliko lopti, a saigrači su znali da iskoriste svoje šanse. Napravili su crno-beli seriju od 25 poena, a ono što se dešavalo na terenu je bio rezultat mladosti i želje da se dođe do novog trijumfa. Vidljiv je pomak u igri crno-belih po dolasku Trinkijerija, znao je da ih motiviše na svakom tajm-autu.

RepublikaFoto: Starsport

Crno beli su u potpunosti uhvatili ritam u drugoj četvrtini, pa su uz dobru odbranu krenuli da pogađaju sa distance, eksplodirao je Nikolić u ovoj četvrtini, leteo je po terenu, pratio ga je Zagorac i Lendejl. Onda se priključio i Vanja Marinković, a na protivničkoj strani je u tim trenucima bio raspoložen samo Bundović koji je meč držao u koliko toliko rezultatskoj neizvesnosti.

"Parni valjak" u trećoj deonici stiže do dvocifrene prednosti, iako smo imali priliku da gledamo egal na startu ove deonice. Međutim Pejdž i Zagorac dadaju gas i dovode crno-bele do osetnije prednosti.

RepublikaFoto: Starsport

Pljuštale su trojke i šutevi sa distance i u poslednjoj četvrtini. Crno-beli su igrali kao u transu. Visok procenat šuta tokom čitavog meča su imali košarkaši Partizana, a protivnik nije imao rešenje za raspoloženog Lendejla, Zagorca i Marinkovića.

Koliko je utakmica bila uzbudljiva to kaže i parametar ukradenih lopti, oba tima su imala po 13 "krađa".

Crno-bele je predvodio Lendejl sa 19 Zagorac sa 17 poena, pratili su ga  i Nikolić i Pejdž sa 13 poena.

Kod Cibone je bio najefikasniji Bundović sa 14 i Ljubičić sa 10.

Ovo je treća uzastopna pobeda Partizana za skor Andree Atrinkijerija 3/3.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading