CRNA SERIJA PODGORIČANA: Šesti poraz Budućnosti u Evroligi!

Autor:

Sport

09.11.2018

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši podgoričke Budućnosti ni nakon šest utakmica u Evroligi ne znaju za prvu evropsku pobedu u novoj sezoni. Bolji od izabranika Aleksandra Džikića bili su gosti iz Kaunasa.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Džikić

Ne vidi se svetlo na kraju tunela u Podgorici. Ekipa Žalgirisa slomila je otpor Budućnosti u drugom poluvremenu susreta u "Morači". Držao se domaćin dobrih 20 minuta, viđena je prava egal utakmica u prvom poluvremenu, ali je treća deonica sve promenila.

Poslednjih nekoliko minuta treče četvrtine i serija Litvanaca od šest nula za ispostaviće se tada nedostižnih "plus devet" bili su presudni.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Brendon Dejvis sa 20 poena, a pratio ga je perfektni  Antanas Kavalijauskas koji je odigrao meč bez promašaja (4/4 iz igre i 4/4 sa penala) sa 12 poena. U domaćem sastavu jedini raspoloženi bio je slovenački reprezentativac Alen Omić koji je ubacio 16 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading