NISAM HARI POTER, PIONIR JE ČUDESAN!

Autor:

Sport

08.11.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-terapija je uspela, Partizan je pod novim trenerom Andreom Trinkijerijem vezao dve uzastopne pobede, a harizmatični Italijan u razgovoru za Srpski telegraf poručio je da nema čarobni štapić poput Harija Potera i da će mu za pravljenje respektabilnog tima biti potrebno vreme.

RepublikaFoto: Starsport
Trinkijeri debitovao pobedom!

Crno-beli su se vratili u igru za prolaz u narednu fazu Evrokupa pobedom nad Trentom (76:71), a Andrea je u Pioniru dočekan čuvenom pesmom "Bella, ciao".

- Nisam Hari Poter, prvu stvar koju sam probao je da imamo filozofiju rada i igre. Kako je utakmica počela, rekao sam momcima da igramo za publiku, da ne razmišljamo mnogo, kada mnogo mislimo, ne igramo dobro - rekao je Trinkijeri za Srpski telegraf, a potom se osvrnuo na fantastičnu atmosferu u hali:

- Bilo je fantastično, nezaboravno, voleo bih da imamo više ovakvih mečeva. Lošom koncentracijom smo i publiku uspavali u jednom trenutku. Biće potrebno vreme, svi to kažu, mrzim sam sebe zbog toga, ali ne može drugačije. Napredak tima nije linearan, već je jedan korak napred, dva nazad. Moramo bolje, bar što se tiče pristupa i koncentracije.

RepublikaFoto: Starsport

U sledećem, sedmom kolu Evrokupa Partizan gostuje Sankt Peterburgu 14. novembra, a pre toga će u klasiku ABA lige ugostiti Cibonu (10. novembar).

Trinkijeri: Čast mi je što sam prvi stranac

Nasledivši Nenada Čanka, Trinkijeri je postao prvi inostrani stručnjak na klupi bivšeg prvaka Evrope. Zbog toga je istakao da mu je velika čast kako su ga navijači prihvatili.

- Velika je to čast za mene, kao prvog stranog trenera u istoriji Partizana, bilo mi je vrlo važno. Rekli su mi da se spremim za Pionir i bili su u pravu - poručio je Trinikijeri.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading