"PIONIR" SE POKLONIO TRINKIJERIJU: Partizan izvukao pobedu protiv Trenta

Autor:

Sport

06.11.2018

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema dileme, Andrea Trnikijeri je probudio Partizan! U svom prvom meču u "Pioniru" Italijan je vodio crno-bele do pobede u šestom kolu Evrokupa protiv ekipe Trenta - 76:71.

RepublikaFoto: Starsport

Doneo je Trinkijeri nešto novo u tabor Partizana. Dočekan je ovacijama, a "Pionir" je bio odlično ispunjen. Već na startu meča crno-beli su došli do velike prednosti. Imali su plus od 15 poena, ali ono što Trinkijeri još uvek nije uspeo da promeni, i ono što prati Partizan od početka sezone su veliki padovi u igri. 

Trento se vratio u susret, stigli su i na minus dva, ali je domaćin preko Zagorca i Lendejl uspeli da sačuvaju prednost. Gosti su se nekoliko puta vraćali, bili su tako blizu, ali je Partizan uvek imao rešenje kada je bilo važno.

Ovaj duel obeležio je obračun bivših igrača Crvene zvezde Stafana Janković i Nikole Jovanovića. Centar Trenta udario je novog igrača crno-belih, pa je sredinom treće deonice zaradio isključenje. Igrao je sjajno do tog trenutka i njegova glupost pomogla je Partizanu.

Najbolji u redovima Partizana bio je Lendejl sa 18 poena, dok je Pejdž dodao 16.

Tim iz Humske ovo je  drugi trijumf u Evrokupu, samom tim crno-beli su ostali u igri za dalje. Jedno je sigurno pred Trinkijerijem je težak posao, ali pobede su pišu. Italijan je nešto promenio...

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading