DENVER POČISTIO I BOSTON: Jokić pustio saigrača da izdominira za meč karijere!

Autor:

Sport

06.11.2018

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Boston Seltikse sa 115:107. Jokić se nije forsirao, odigrao je solidnu partiju, dok je Džamal Mari u pobedi svog tima "eksplodirao" i odigrao partiju karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić solidan protiv Bostona

Plejmejker Nagetsa Džemal Mari je meč završio sa 48 poena, pet skokova, četiri asistencije i šutom iz igre 19/30.

Kanađanin je bio nezaustavljiv, sve je pogađao i odbrana Bostona nije imala rešenja za 21. godišnjeg košarkaša.

Srpski košarkaša Nikola Jokić nije forsirao,  na kraju je ostvario učinak od osam poena, 10 skokova i osam asistencija, uz 2/3 šut iz igre. 

Prva četvrtina nije nagoveštavala ovakav razvoj meča. Nagetsi su bili očajni, a Boston se poigravao i pogađao sa svih pozicija predvođen Irvingom. Međutim, sve se promenilo u nastavku.

U drugom poluvremenu domaćin uspeva da dođe do vođstva, budi se Džamal Mari koji je odigrao najbolji meč karijere i Nagetsi ostvaruju devetu pobedu u sezoni u deset odigranih mečeva.

Seltikse je predvodio Irving sa 32 poena, pet skokova i asistencija, dok su po 15 ubacili Tejtum i Braun. Kod Nagetsa još su se istakli Heris i Lajls sa 13 i Milsep sa 10 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading