DA SE NE LAŽEMO: Danilović otkrio SUROVI RAZLOG zašto Jokić ne igra za Srbiju!

Autor: Sportklub

Sport

05.11.2018

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović smatra da srpski centar Nikola Jokić nema želju da igra za reprezentaciju, i da bi to trebalo da sam prizna i navede razloge.

RepublikaFoto: AP/Tanjug/Frank Franklin Li
Nikola Jokić dominira u Denveru

Danilović je boravio u Podgorici gde je sa tamošnjim studentima, pored ostalog, pričao i o srpskom centru.

Jokić je sa Srbijom osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Riju 2016, ali se od tada nije odazvao pozivima selektora Aleksandra Đorđevića.

RepublikaFoto: Starsport

- Mislim da dečko nema želju da igra za reprezentaciju. Da ne lažemo jedni druge, ali to bi trebalo on da kaže. Kao predsednik KSS, bio bih najsrećniji da dođe i igra za reprezentaciju, ali s obzirom na neka poslednja neigranja i razloge zbog kojih navodno ne može- izjavio je Danilović za "Sportklub".


Danilović kaže da neke razloge Jokićevog odustajanja razume, ali neke ne. 

- Prve godine je trebalo da potpiše veliki ugovor i to razumem i podržavam ga. Zašto bi rizikovao egzistencijalno pitanje i to mi je razumljivo. Neki drugi razlozi mi nisu razmljivi. Ja bih voleo i želeo da Nikola bude u timu, ali nisam siguran da on ima volju. Nadam se da grešim- rekao je Danilović. 

Legendi srpske košarke u Podgorici pridružio se i Željko Paspalj. 

RepublikaFoto: youtube.com/Klub Šampiona

- Imamo dva velika takmičenja, Svetsko prvenstvo 2019. i Olimpijske igre 2020. godine i neophodno je da Srbiju predstavlja najbolji tim. Mislim da će sve to sa Jokićem da se prevaziđe i da bude u najboljem redu. Srbija zaslužuje medalju, ima izvrstan tim i bilo bi šteta da do toga ne dođe- rekao Paspalj. 


Srbija se trenutno nalazi u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. godine i sledeći meč očekuje je 30. novembra protiv Izraela u gostima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading