DEBITUJE PRED "GROBARIMA" - Trinkijeri ima samo jednu želju!

Autor:

Sport

05.11.2018

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u Evrokupu dočekuju ekipu Trenta (sreda, 20.00) a tener Andrea Trinkijeri očekuje težak meč.

RepublikaFoto: Starsport

- Naš prioritet je da se podignemo u ABA ligi, meč sa Trentom je velika prilika da budemo bolja ekipa, bolji individulano, da imamo više odgovornosti u našoj igri jer smo u poslednjoj na +17 dopustili rivalu da se vrati. To nije bilo dobro - izjavio je Trinkijeri.

Italijan je naglasio da očekuje tešku utakmicu jer imam mladu ekipu, ali i da ne želi nikakvu euforiju.

- Znam da smo izgubili u Italiji sa devet poena razlike, ali sa ovakvom ekipom nije prioritet da jurimo minus. Proritet je da se moj tim pojavi na terenu i dobije barem jedan poen. Posle ćemo, ako bude potrebno, da budemo spremni, ali korak po korak.

Trener crno-belih je istakao da ima samo jednu želju.

- Želim da napunimo Pionir do vrha, ne zbog toga što je moja prva utakmica. Ima malo treme, osećam to, nego želeo bih da ova mlada ekipa ima podršku fantastičnih navijača. Protiv Mege sam osetio nešto što nikad u životu nisam - rekao je Trinkijeri i dodao:

- Možda će mi pre meča biti potrebna čaša dobrog vina da se smirim. Ja sam sentimentalan, nije isto trenirati ovde i na nekom drugom mestu. Posle utakmice - celu bocu vina. Koliko smo uradili od mog dolaska? Ništa, nikad nije dovoljno. Potrebno je 10 sati dnevno, ali ne može.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading