LENARD: Ne žuri se meni, a ni njima!

Autor:

Sport

03.11.2018

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Toronta dobro su započeli novu eru bez Demara Derozana. Odlični Kavaj Lenard doneo je novu dimenziju u kanadski tim. Navijači su oduševljeni, kao i igrač.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kavaj Lenard

Ipak, još uvek nekada najbolji defanzivac lige nije spreman za ovakav takmičarski ritam. Najbitnije i jednoj i drugoj strani je da ceo proces oporavka prođe kako treba i da se zvezda Toronta ponovo ne povredi.

- Jeste, plan je da neko vreme propušta jedan od dva uzastopna meča. Mislim da još nismo odlučili koliko dugo ćemo to da radimo. Idemo meč po meč - rekao je Nurs.

Trener Toronta dodao je da Lenard ne oseća nikakve posledice problema sa kvadricepsom zbog kojeg je prošle sezone za San Antonio odigrao samo devet utakmice. Ipak, predostrožnost nije na odmet.

RepublikaFoto: twitter.com/Slam Magazine
Kavaj Lenard


- Samo sam želeo da budem zdrav. Sada se i osećam zdravim, a oni samo žele da ne žure. Ne žuri se ni mene, duga je sezona i tako moramo da planiramo - kaže Lenard.

Sledeći “back-to-back“ jeste nedelja-ponedeljak, kada Reptorsi igraju sa Lejkersima i Džezom. Lenard je na jednogodišnjem ugovoru, a upravo se Lejkersi spominju kao njegova sledeća destinacija, tako da će biti u centru pažnje nezavisno od toga hoće li igrati.


- Videćemo kako će se stvari odvijati. Pričaćemo u subotu, pa ćemo videti da li ću igrati - zaključio je Lenard. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading