Gurović: Ova Zvezda može da osvoji Evrokup

Autor:

Sport

01.11.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregazila je Crvena zvezda Galatasaraj (87:57) kao plitak potok u utorak uveče u Pioniru, a dominantna igra izabranika Milana Tomića (45) od prvog do poslednjeg napada potvrdila je da je tim sa Malog Kalemegdana sa punim pravom jedan od najvećih favorita za osvajanje Evrokupa.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milan Gurović

 U drugom po rangu kontinentalnom takmičenju Beograđani imaju četiri trijumfa i poraz u Breši, za sada jedini u sezoni. Nekadašnji as crveno-belih Milan Gurović (43) za Srpski telegraf kaže da je ovo neka totalno drugačija Zvezda u odnosu na prethodnu sezonu i da ozbiljno pretenduje na evropski tron.

- Tomić je napravio ekipu u kojoj se precizno zna uloga svakog igrača. Ova ekipa je odličan spoj mladosti i iskustva. Stranci koji su dovedeni zaista prave razliku na parketu i nijedan od njih nije promašaj, kao što je to bilo u prošlosti, naprotiv. Posebno su me oduševili Muhamed Faje (33) koji igra sjajno pod košem i odlično koristi skočnost, i Bili Baron (27), pravi bek-šuter, ali ne onaj sebični tip. O uticaju na igru Džoa Reglanda (28) ne treba trošiti mnogo reči, momak je pravi vođa, košgeter, asistent i odličan odbrambeni igrač. Iskreno, ovakva Zvezda je možda i glavni favorit za osvajanje Evrokupa - istakao je za naš list popularni Čiča, koji je od 2005. do 2007. nosio dres šampiona Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading