DELIJE SPREMAJU PAKAO ZA TURKE!

Autor:

Sport

30.10.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rane navijača Crvene zvezde nisu zacelile ni posle gotovo četiri godine od svirepog ubistva Marka Ivkovića Jagode (25) u Istanbulu pred duel Galatasaraja i Crvene zvezde u Evroligi.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Večeras turski tim gostuje crveno-belima u petom kolu Evrokupa (19.00, Sport klub 1), pa iako su se isti rivali u međuvremenu sastajali četiri puta, a izvesni Kadri Aktaš (50) osuđen na 25 godina robije, novi duel u hali "Aleksandar Nikolić" imaće veliku tenziju.

Košarkaši Galatasaraja nisu ni trenirali u Beogradu iz bezbednosnih razloga, a strah će osećati i u samoj hali jer se "Delije" vraćaju na tribinu. Naime, najvatreniji Zvezdini navijači prekidaju bojkot koji je počeo dolaskom Alena Omića na Mali Kalemegdan (u međuvremenu prešao u Budućnost). Navijači su na utakmici fudbalera u Šapcu protiv Mačve podelili i letke preko kojih pozivaju "saborce" da dođu u majicama na kojima piše: "Jagoda, živiš"!

RepublikaFoto: Starsport

S druge strane, kada je u pitanju sam meč, on je za izabranike trenera Milana Tomića veoma važan. Biće to kraj prvog kruga u A grupi i prilika da se upiše četvrti trijumf, za povratak na pravi kolosek posle poraza od Breše.

- Moramo da odigramo dobru odbranu, snažno i sa puno energije. Da tako dođemo do važne pobede. Očekuje nas utakmica sa ekipom čiju igru kreiraju stranci Vebster, Herison, Zek August i Jaka Klobučar - istakao je Tomić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading