Kada i kako do katrata za Zvezdu u Evrokupu?

Autor:

Sport

28.10.2018

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodaja pojedinačnih karata za utakmicu 5.kola Evrokupa Crvena zvezda mts - Galatasaraj od ponedeljka u 10 časova u svim poslovnicama Eventima. Ogromno interesovanje za meč koji se igra u utorak od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

RepublikaFoto: Starsport
KK crvena zvezda

Prodaja karata za utakmicu 5.kola Evrokupa Crvena zvezda mts - Galatasaraj u svim poslovnicama Eventima od ponedeljka u 10 časova do početka utakmice, kao i na dan meča na blagajnama dvorane "Aleksandar Nikolić" od 16 časova do 19 časova.

Košarkaši Crvene zvezde mts igraju u utorak treću "domaću" utakmicu ovogodišnjeg izdanja Evrokupa.

Crveno-beli nakon dve pobede pod svodovima dvorane "Aleksandar Nikolić" nad Ulmom i Andorom, važnog brejka u Monaku, ali i poraza od Breše u prethodnoj rundi, žele da dođu do novog trijumfa u Evrokupu i zadrže vrh tabele u grupi "A".

Utakmica Crvena zvezda - Galatasaraj za koju vlada ogromno interesovanje, igra se u utorak od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

KK Crvena zvezda obaveštava sve svoje pristalice i zainteresovane, da će pojedinačne karte za ovaj meč, biti u prodaji od ponedeljka od 10 časova u svim poslovnicama Eventima, kao i na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić" od 16 časova do početka meča. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading