Uspeh Gorana Dragića!

Autor:

Sport

28.10.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Majami Hita Goran Dragić probio je granicu od 10.000 ubačenih poena u NBA ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Goran Dragić

Učinio je to sa stilom, pošto je u pobedi svog tima nad Portlandom 120:111 zabeležio 28 poena (10-19 iz igre za 35 min), 3 skoka i 5 asistencija.

- Čast je baviti se ovim sportom i igrati ga dovoljno dugo da se pređe granica od 10.000 poena. Velika timska pobeda večeras - napisao je Dragon na Tviteru.

 

Hit sada ima skor 3-2, a naredni meč igra u utorak, kada na Floridu dolaze Sakrameno Kingsi. 


- Imamo sjajnu hemiju na terenu, svi uživaju igrajući jedni sa drugima i to se vidi. Sada više šutiramo trojke, igramo malo brže i osećam da smo na pravom putu.

Na pitanje o Hasanu Vajtsajdu, koji je najveći upitnik u timu Hita, Slovenac je odgovorio:

- Drugačiji je sada, sve vreme se smeje, Spreman je da radi i to nam se dopada. On razume da je veliki razlog našeg uspeha, može da dominira u reketu na obe strane terena. Neki put će on imati sjajnu utakmicu, neki put neko drugi, ali očekujemo velike stvari od njega.

Dragić ističe da je dragoceno imati Dvejna Vejda u svlačionici, kaže da Fleš ima auru koja svi čine boljima. Govorio je Goran i o svojih 10.000:


- Naravno da sam srećan. Kada sam došao u ligu, samo sam želeo da probam da ostanem. Evo sada mi je ovo 11. godina i veoma sam srećan što živim od košarke, ona je moj život.

 

Osim za Hit, tokom NBA karijere Dragić je igrao za Sanse i Rokitse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading