NE POMAŽE NI PREPUNA "ARENA": Debakl Partizana protiv Zadra!

Autor:

Sport

26.10.2018

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana propisno su se izblamirali u petom kolu ABA lige. Nije pomogla ni ogromna podrška navijača koji su dugo čekali da svoj tim ponovo gledaju u "Areni" te je Zadar slavio sa ubedljivih 85:95 (23:23, 17:25, 17:25, 28:22).

RepublikaFoto: Starsport
Nemoć Partizana protiv Zadrana - Stefan Janković

Noć koja je mirisala da ostane dugo upamćena među navijačima crno-belih pretvoriće se u jednu od onih večeri koju će poželeti da što pre zaborave. Sama najava utakmice i mesto odigravanja podigli su na noge pristalice beogradskog kluba. Pohitala je armija ka Novom Beogradu kako bi posle dužeg vremena videla svoje ljubimce u velelepnom zdanju, ipak tamo ih je čekao motivisani Zadar.

Već nakon prve egal četvrtine bilo je jasno da će ekipa Nenada Čanka imati problema, rezultatska klackalica trajala je duži deo prvog poluvremena, ali su se gosti pred kraj odlepili i pobegli Partizanu na osam poena prednosti. Da stvar bude gora, umesto bolja nakon petnaestominutog odmora Zadar je nastavio tamo gde je stao i sa identičnim rezultatom kao u drugoj četvrtini (25:17) pobegao na tada već nedostižnih 16 razlike.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana na meču sa Zadrom

Išla je da prednost i do 23 poena, ali su domaći nekako sačuvali obraz i serijom od 13:0 u poslednjim minutima meča sveli poraz na "samo" 10 poena. Najbolji kod domaćih bio je novajlija Janković sa 19 poena, a pratio ga je Markus Pejdž sa 16. Na drugoj strani istakli su se Luka Božić sa 27 (indeks korisnosti 36) i Mario Litl sa 19 poena.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading