ZBOG JAGODE NA KOŠARKU: "Delije" se vraćaju protiv Galatasaraja!

Autor:

Sport

25.10.2018

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde ponovo će biti na košarkaškoj utakmici svog kluba. Navijači crveno-belih objavile su saopštenje u kojem navode da će prvi put posle januara ponovo navijati i to na utakmici protiv Galtasaraja.

RepublikaFoto: Starsport

Kad je Alem Omić postao član Crvene zvezde, "delije" su objavila bojkot. Ovoga puta rešili su da se posle duže pauze vrate na košarku, a razlog za to je Marko Ivković.

"Delije" su rešile da se poklone mladiću koji je ubijen od strane navijača Galatasaraja.

- Delije su odlučile da ovu utakmicu isprate onako kako su (ispratile) sve (utakmice) do sada sa ovim klubom! Zato pozivamo sve one kojima je Zvezda u srcu, sve grupe, sve ljude koji poštuju ime i prezime našeg druga, da se pojave na ovoj utakmici u majici našeg brata i da tako još jednom odamo počast našem stradalom bratu! Naravno, i da ponesemo naš tim do nove pobede, koja je za nas više od igre! Kupujte karte na vreme, neka cela hala bude kop! IVKOVIĆ MARKO! - piše na portalu "Delije.net".

Utakmica je na programu narednog utorka od 19.000 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nemanja

25.10.2018 13:31

Bili su i na prve dve, ne lažite narod, samo manja grupa