Nepobedivi Jokić pokazao Bjelici ko je gazda u NBA!

Autor:

Sport

25.10.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo odlična sezona za Denver. Tim iz Kolorada ima maksimalne četiri pobede na startu NBA sezone, a Nikola Jokić (23) iz meča u meč pokazuje da je jedan od najboljih centara na svetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić briljira na startu sezone

Fantastični Somborac blistao je u novom srpskom derbiju preko Atlantika u kojem su Nagetsi lako izašli na kraj sa Sakramentom - 126:112. Džoker je na parketu proveo samo 23 minuta i za to vreme zabeležio odličnih 14 poena (šut iz igre 6/11), 12 skokova i šest asistencija. S druge strane, Nemanja Bjelica (30), kao član prve petorke Kingsa, dobio je 20 minuta da pokaže šta zna i iskoristio ih postigavši 10 poena (šut iz igre 4/7), uz tri dodavanja za koš i dve uhvaćene lopte. Drugi naš as u timu iz prestonice Kalifornije Bogdan Bogdanović (26) još se oporavlja od operacije kolena i njegov povratak na parket se očekuje tek za dve do tri sedmice.

Koliko je Jokić dobar ove sezone, govori podatak da u prve četiri utakmice NBA šampionata prosečno rivalima ubacuje 23,2 poena uz 10,5 asistencija i sedam skokova. Što je još važnije, Denver ima drugi najbolji start u istoriji kluba i, ukoliko u sledećem meču savladaju Lejkerse Lebrona Džejmsa (33), izjednačiće klupski rekord iz sezone 2009/2010. (pet pobeda).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading