SAVRŠENI DENVER: Jokićev dabl-dabl za nastavak niza!

Autor:

Sport

24.10.2018

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su i Sakramento Kingse za nastavak serije pobeda (126:112). Derbi naših Nikole Jokića i Nemanje Bjelice ponovo je obeležio visoki Somborac sa 14 poena i 12 skokova i šest asistencija, dok je sa druge strane Nemanja Bjelica imao solidno veče.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Ono što je noć ranije učinio Toronto, sinoć je uspelo i Nagetsima - stigli su do četvrte pobede u nizu i tako potvrdili odličnu formu na početku sezone. Denver je na svom terenu nadigrao Sakramento rezultatom 126:112, samo dva dana pošto je pobeđen aktuelni šampion, ali i dva dana pre velikog sudara protiv Lebrona Džejmsa i Los Anđeles Lejkersa. Tim iz Kolorada nalazi se u baš opasnom ritmu s početka sezone, pošto je utakmica protiv Sakramenta bila treća u poslednja četiri dana...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

Četvrtom trijumfu Denvera iz isto toliko utakmica, za prvo mesto na Zapadu, veliki doprinos dali su i Džamal Marej sa 19 i Geri Heris sa 18 poena, a najefikasniji bio je "ruki" Kingsa Marvin Begli junior sa 20.

Još jednu sasvim solidnu, napadačku, rolu imao je Nemanja Bjelica. Ovog puta je za 20 minuta u igri spakovao deset poena (4/7 iz igre), tri asistencije i dva skoka, mada su mu američki novinari zamerili da je sporim reakcijama u odbrani često olakšavao posao Denveru. 

Bilo je zanimljivo i u Detroitu gde je Blejk Grifin sa čak 50 poena predvodio Pistonse u pobedi nad Filadelfijom. Na putu do trijumfa odlični Amerikanac je postigao i koš za pobedu (133:132).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading