"DELIJE" PREKRSTILE MOMKA KOJI JE PREŠAO IZ REDOVA CRVENO-BELIH U PARTIZAN: STEFANE, SAD SI SAFET JANKOVIĆ!

Autor:

Sport

24.10.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Stojković postao je Mustafa, Ognjen Ožegović Omer, a Stefan Janković (25) prelaskom u redove Partizana za navijače Crvene zvezde preko noći je prekršten u Safeta! Dolazak krilnog centra u redove ljutog rivala očigledno je zaboleo "Delije", koje mu svakodnevno prete na društvenim mrežama uz uobičajene pogrdne komentare. Iako je posle svega godinu dana provedenih u redovima crveno-belih promenio klupske boje, i to nakon dosta pravnih peripetija, Janković je svojom odlukom ražestio Zvezdine navijače.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Janković

"Safete, stvorićemo ti pakao od života! Cigani sever. "Safet, pola čovek, pola tehnička greška", samo su neki od komentara navijača.

Razlozi za bes "Delija" pomalo su nejasni. Niti je rođeni Beograđanin, koji je proveo većinu života u Kanadi, bilo čim provocirao pristalice crveno-belih niti je ostavio traga na Malom Kalemegdanu da bi njegov odlazak ikoga zaboleo. Takođe, prelasci sa jedne na drugu stranu između košarkaških klubova nisu tako retka pojava kao u fudbalu.

Foto: facebook.com/printscreen
Komentari na Fejsbuku

- Sve je to napumpano, mi se svi, igrači, generalno družimo. Nema prijateljstva kad se igraju bitne utakmice, ali svi smo dobro - prokomentarisao je Janković nove saigrače, kojima je do juče bio rival, i dodao:

- Sve je dugo trajalo, ali šta da radimo. Čekao sam. Sad želim da se uklopim sa ekipom. Kad igraš za Partizan, ulaziš u svaku utakmicu da pobediš. Želim da pokažem srce i da se borim, da ginem na terenu.

Foto: facebook.com/printscreen
Kometar sa Jutjuba

Prvi derbi u crno-belom dresu Janković bi trebalo da odigra 24. novembra u ABA ligi, dok je Zvezda u istom takmičenju domaćin 2. marta 2019. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading