Posle ovoga "grobari" će košarkaša Asvela dočekati ovacijama!

Autor:

Sport

23.10.2018

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana dočekuju Asvel u hali "Aleksandar Nikolić", a crno-beli će pokušati da iskoriste prednost domaćeg terena. Košarkaš francuskog velikana, Dejvid Lajti je pred okršaj u Evrokupu na sjajan način najavio meč izjavom da je svaki košarkaš kao mali maštao da igra u atmosferi koju prave navijači beogradskog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lajti u dresu Nju Orleansa!

Posle tri kola u Evrokupu Asvel ima dve pobede dok beogradski crno beli imaju jedan trijumf i to na domaćem parketu protiv Zenita. 

- Partizan ima jednu od najčuvenijih hala u Evropi. Jedva čekam. Ideš na gostovanje u tu atmosferu, to je košarka i to je čini zabavnom. Znamo da su njihovi navijači strastveni, da je to veliki košarkaški grad i veliki košarkaški klub. Biti u toj atmosferi, to je košarka! Kada odrastaš, misliš o takvim velikim rivalstvima. Takvu atmosferu želiš. Naši navijači su sjajni ali volim da igram i u gostima. Ti navijači, atmosfera, to želiš i to je nešto posebno. Biće to dobar test za naš tim i videčemo kako ćemo to odigrati- rekao je prvotimac Asvela Dejvid Lajti.

Partizan i Asvel igraju u utorak u hali "Aleksandar Nikolić" od 19 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading