"KRALJEVA" REČ POSLE PORAZA: Dopada mi se timski duh

Autor:

Sport

19.10.2018

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lebron Džejms je debitovao porazom za Los Anđeles Lejkerse. Portland je slavio u Oregonu 128:119, a Džejms je posle te utakmice rekao da izgubljen meč na startu sezone ne mora da bude tako loš za njegov tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Trejlblejzersi su slavili 128:119, a ključni momenti viđeni su pred kraj meča, kad su domaći zaigrali sjajno u odbrani i otišli na dvocifrenu prednost.

- Uvodni poraz može da bude dobar test za nastavak. Sezona je tek počela, neophodno je strpljenje za ceo tim. Potrebno je da uvidimo kakvi smo, u čemu smo dobri, a u čemu loši. Dopada mi se timski duh, borili smo se da se vratimo u meč, Lopta je dobro kružila. Sve su to dobre stvari - izjavio je Lebron, koji je za 38 minuta upisao 26 poena, 12 skokova i šest asistencija.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena ističe da je pred mladim timom Lejkersa veliki rad.

- Važno je da budemo sve bolji, da svako može da zatvori oči i da zna gde će mu saigrač biti u kom trenutku. To je dug proces. Radićemo vredno i na odbrani i na napadu. Biće to svakodnevni posao -zaključio je Džejms.

Tim iz Los Anđelesa u narednom meču dočekuje Hjuston Rokitse u Stejpls centru. Taj duel je na programu u noći između subote i nedelje od 4.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading